Brouwers

solaes_400x400.png

Deze Flakkeese brouwerij maakt sinds 2017 bieren met een typisch Flakkees karakter: bars maar met een groot hart. Solaes is in 2018 niet voor niets uitgeroepen tot beste brouwerij van Nederland in de Beerwulf Brouwerij Verkiezing! Het Online BierFestival komt live vanuit het proeflokaal van Solaes.

www.solaes.nl

Logo_Brouwhoeve_400x400.png

Begonnen in een studentenkamer, maar uitgegroeid tot een ambachtelijke bierbrouwerij in een voormalige boerderij in Twente in 2010.
Berghoeve Brouwerij heeft een breed assortiment. Wist u dat één van de schuren op het erf speciaal is ingericht voor het brouwen van zure bieren?

www.berghoevebrouwerij.nl

Logo_Brouwhoeve_400x400.png

Een brouwer met roots in Stad aan 't Haringvliet, maar inmiddels woonachtig in Benissa (Spanje).
Brouwhoeve maakt bieren die bedoeld zijn om er eens goed voor te gaan zitten en de smaaksensaties te ervaren. Brouwhoeve doneert de opbrengst van dit festival aan www.vriendenvancarmen.nl

www.brouwhoeve.es/nl

Logo_Bird_Brewery_400x400.png

De oprichters van Bird Brewery hebben hun sporen in de bierwereld ruimschoots verdiend. In de afgelopen jaren wonnen zij al meer dan 25 awards voor hun bieren. Daarnaast hebben ze een duidelijke visie op duurzaamheid en compenseren zij onder andere hun CO2-uitstoot door het planten van bomen.

www.birdbrewery.com

Logo_DutchBargain_400x400.png

Dutch Bargain wil een nieuwe dimensie aan de 

biercultuur geven, vanuit het mooie Zeeland. Een 'Dutch Bargain' is een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij één van de betrokkenen een voordeel heeft ten opzichte van de ander. Met een biertje van Dutch Bargain bent u in het voordeel! 

www.dutchbargain.com

Logo_Ouwetoeter_400x400.png

Brouwerij Ouwetoeter uit Oudenhoorn is een kleine brouwerij. Begonnen in 2013 met een brouwketel van 20 liter, maar sinds 2018 een echte brouwerij waarbij ook gebruik wordt gemaakt van huurbrouwen bij de Noord-Hollandse Bierbrouwerij BV.
Het bier van Ouwetoeter is voor de levensgenieter.

www.ouwetoeter.nl

Eten &
Drinken

Logo-Floresteijn-rond-200x200.png

Keurslager Floresteijn is al meer dan 75 jaar een begrip in Ouddorp en omgeving. Met de worsten uit hun eigen worstmakerij vallen ze regelmatig in de prijzen. Keurslagerij Floresteijn heeft een mooie selectie worst toegevoegd aan het pakket voor bij een lekker biertje.

www.keurslagerfloresteijn.nl