top of page

Brouwers

solaes_400x400.png

Deze Flakkeese brouwerij maakt sinds 2017 bieren met een typisch Flakkees karakter: bars maar met een groot hart. Solaes is in 2018 niet voor niets uitgeroepen tot beste brouwerij van Nederland in de Beerwulf Brouwerij Verkiezing! 

www.solaes.nl

Rott_400x400.png

Deze Rotterdamse brouwerij heeft de wortels liggen op Goeree-Overflakkee. Ze maken moderne, stoere bieren naar Engels en Amerikaans voorbeeld. Hun motto is: "Bier = plezier" en ze vertellen graag meer over hun bieren tijdens ons festival. Deze stand is zeker een bezoekje waard!

www.rottbrouwers.nl 

82478-Brouwerij de Molen logo sinds april 2022 van internet.png

Brouwerij De Molen is een grote naam binnen het speciaalbiercircuit. Zij zoeken graag het contrast op bij het brouwen van hun bieren. Je herkent vast de etiketten met de grote & erop, bij bijvoorbeeld Vuur & Vlam, Bok & Poot, maar ook bijzondere combinaties als Babi & Pangang. Kom zeker proeven!
www.brouwerijdemolen.nl  

logo website.png

Brouwerij De Toekomst is een vrij jonge brouwerij in Fijnaart. Opgericht in 2018 door Martijn en Loes. Wat begon met een thuisbierbrouwpakket werd een uit de hand gelopen hobby.​

Inmiddels hebben zij al meer dan 10 verschillende bieren in het assortiment, dus er is keuze genoeg!
www.brouwerijdetoekomst.nl

Logo_Ouwetoeter_400x400.png

Een nieuwe brouwer op ons festival, maar niet helemaal onbekend, is Brouwerij Ouwetoeter uit Oudenhoorn. Tijdens één van de Online BierFestivals was Frans Reijtenbagh al aanwezig, nu is hij ook op ons festival met een stand.

Inmiddels heeft Brouwerij Ouwetoeter 5 mooie bieren in het assortiment. 
www.ouwetoeter.nl

logo vanaf internet.png

Wie kent 'De Stulp' in Renesse nou niet? Maar wist je dat ze daar tegenwoordig ook bier brouwen? Op de plaats waar vroeger bar 5 stond, staan nu brouwketels. Stulpner heeft diverse bieren met namen die gelinkt zijn aan het zonnige Zeeland. Wat je van ver haalt is lekker, maar wat je van dichtbij haalt is zeker net zo goed!
www.brewpubdestulp.nl

Eten &
Drinken

Logo-Floresteijn-rond-200x200.png

Keurslager Floresteijn is al meer dan 75 jaar een begrip in Ouddorp en omgeving. Met de worsten uit hun eigen worstmakerij vallen ze regelmatig in de prijzen. Ook tijdens dit festival zullen zij een lekkere borrelplank of een heerlijke maaltijd voor u verzorgen (ook vegetarisch)!

www.keurslagerfloresteijn.nl

Logo_Jan-de-Visman_400x400.png

Ook dit jaar is Jan de Visman uit Middelharnis aanwezig. Zij zorgen tijdens het festival voor vers gerookte zalm op een overheerlijk broodje. Een ware traktatie voor de visliefhebber! 
Een website hebben ze niet, maar u kunt ze op facebook vinden @jande_visman.

 

bottom of page