Brouwers

solaes_400x400.png

Deze Flakkeese brouwerij maakt sinds 2017 bieren met een typisch Flakkees karakter: bars maar met een groot hart. Solaes is in 2018 niet voor niets uitgeroepen tot beste brouwerij van Nederland in de Beerwulf Brouwerij Verkiezing! 

www.solaes.nl

Rott_400x400.png

Deze Rotterdamse brouwerij heeft de wortels liggen op Goeree-Overflakkee. Ze maken moderne, stoere bieren naar Engels en Amerikaans voorbeeld. Hun motto is: "Bier = plezier" en ze vertellen graag meer over hun bieren tijdens ons festival. Deze stand is zeker een bezoekje waard!

www.rottbrouwers.nl 

Logo-Eleven-Brewery_400x400.jpg

Brouwerij Eleven brouwt vooral stevig gehopte bieren, maar ook voor een donkere stout draaien ze hun hand niet om. Eleven werkt graag mee aan collabs en daarnaast brouwen ze ook regelmatig een special die maar eenmalig wordt gebrouwen. 

www.brouwerijeleven.com

Logo-Klein-Duimpje_400x400.png

Tijdens het Online BierFestival heeft u al kennis met hen kunnen maken. Deze brouwerij uit Hillegom heeft een zeer uiteenlopend assortiment aan bieren: van een Asperge Blond tot ChocoManiacs, ze hebben het. Naast de brouwerij heeft Klein Duimpje ook een proeflokaal. Wellicht een bezoekje waard.

www.kleinduimpje.nl

Kaapse_400x400.jpg

Deze brouwerij heeft naar eigen zeggen het craft beer geïntroduceerd aan Rotterdam. Begonnen vanuit een kleine brouwerij, is Kaapse Brouwers uitgegroeid tot een flink bedrijf met diverse locaties in Rotterdam. Zij brouwen bieren met gedurfde recepten. Zeker het proberen waard!

www.kaapsebrouwers.nl

Meuleneind_400x400.jpg

De oorsprong van Brouwerij 't Meuleneind ligt in het Zeeuwse Westkapelle. Gestart vanuit een hobby, maar sinds 2019 een echt bedrijf. De brouwerij heeft, naast het gewone assortiment, regelmatig barrel aged bier in de webshop. Wees er snel bij, want ze zijn erg in trek!

www.brouwerij-tmeuleneind.nl

Eten &
Drinken

Logo-Floresteijn-rond-200x200.png

Keurslager Floresteijn is al meer dan 75 jaar een begrip in Ouddorp en omgeving. Met de worsten uit hun eigen worstmakerij vallen ze regelmatig in de prijzen. Ook tijdens dit festival zullen zij een lekkere borrelplank of een heerlijke maaltijd voor u verzorgen (ook vegetarisch)!

www.keurslagerfloresteijn.nl

Logo_Jan-de-Visman_400x400.png

Nieuw op ons festival is Jan de Visman uit Middelharnis. Zij zorgen tijdens het festival voor vers gerookte zalm op een overheerlijk broodje. Een ware traktatie voor de visliefhebber! U kent ze misschien al van Whisky aan 't strand of Sterk staeltje Solaes.
Een website hebben ze niet, maar u kunt ze op facebook vinden @jande_visman.