top of page

Over OBF

Ouddorps BierFestival is een initiatief van twee enthousiaste bierliefhebbers, die van mening zijn dat Goeree-Overflakkee toe is aan een eigen bierfestival. Tijdens de festivaldag kunnen zij rekenen op de hulp van vrienden en familie, die net als zij een passie hebben voor speciaalbier.

 

Het Ouddorps BierFestival is een festival waar alle bierliefhebbers van harte welkom zijn. Er zijn diverse stands van regionale brouwerijen. De meeste brouwers hebben ook raakvlakken met het eiland Goeree-Overflakkee. Uiteraard brengen deze brouwerijen verschillende bieren uit hun assortiment mee en jij als bezoeker een breed assortiment van bieren naar keuze proeven en beoordelen.

 

Geen ‘natje’ zonder ‘droogje’! Enkele lokale ondernemers hebben een stand op het bierfestival, waar je heerlijke hapjes kunt vinden maar ook een volledige maaltijd.

 

Kortom, ons doel is om juist die brouwers en ondernemers te betrekken die een band hebben met ons mooie eiland. Zo zorgen we ervoor dat ook jij kunt genieten van de mooie bieren op ons festival.

bottom of page