top of page

Route

De locatie waar het Ouddorps BierFestival gehouden wordt is:
SRGO Zalencentrum Dorpstienden
Dorpstienden 4
3253 AS  Ouddorp.  

Bereikbaarheid Ouddorps BierFestival

Het Ouddorps BierFestival is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het OV. Ook voor de BOB is het festival een feestje om te bezoeken. Met de consumptiemunten kunnen ook frisdranken, koffie en thee worden gekocht. Daarom kan de BOB een regulier entreeticket kopen, waar je al 3 consumptiemunten bij krijgt. Daarnaast zijn er ook brouwers die alcoholarm bier meenemen naar het festival.


Vanaf dorpen als Middelharnis, Sommelsdijk, Oude Tonge, Melissant en Goedereede rijd je via de N215 en N57 richting Ouddorp. 

Kom je vanuit de richting Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen dan houd je de A15 aan en neem je de afslag richting Hellevoetsluis/Goedereede/Middelburg. Vanaf daar volg je de N57 via Spijkenisse, Brielle en Rockanje tot aan Ouddorp. 

Reis je vanuit Zeeland, dan volg je de N57, via Zierikzee, Burgh-Haamstede en Renesse. Via de Brouwersdam rijd je vervolgens naar Ouddorp.

In Ouddorp volg je de borden richting het centrum. Bij Dorpstienden zijn 2 parkeerterreinen met ruim 350 parkeerplaatsen (bij Albert Heijn en Kruidvat) waar je gratis kunt parkeren. Ook is hier een mogelijkheid voor het opladen van je elektrische auto. Kom je op de fiets? Deze kun je voor de ingang neerzetten. Ook kun je de borden P3 (De Goudsmiene) volgen om te parkeren. Dit is op ongeveer 7 minuten loopafstand tot het zalencomplex.

Met een goede busverbinding vanaf Goeree-Overflakkee, maar ook vanuit Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten is Ouddorp goed bereikbaar met het OV. De eindhalte is Ouddorp Stationsweg. Raadpleeg de actuele reistijden op de website www.9292.nl 

bottom of page